Warsztaty gastronomiczne – Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bystrej

23.04.2018r.  w ramach zajęć Szkolnego Punktu Informacji i Kariery uczniowie naszej szkoły aktywnie  uczestniczyli w  warsztatach gastronomicznych przygotowanych przez  nauczycieli i uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Bystrej.  Zajęcia poprowadziła pani Agnieszka Gryboś. Była to świetna okazja by wypróbować swoje umiejętności kulinarne i wspólnie przygotować pyszną pizzę.  Kierownik kształcenia praktycznego p. Mirosław Sroka opowiedział o szkole i możliwościach kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych . Na zakończenia spotkania odbyła się  degustacja wspólnie przygotowanej pizzy i okazja do porozmawiania z uczniami Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bystrej.

Comments are closed.